Yasin Suresi ve Kadir Suresi Uygulama Terkibi

Yasin Suresi ve Kadir Suresi Uygulama Terkibi

— Yasin SURESİ uygulama terkibi .

Öncelikle gusül abdesti alıyor ve daha sonrasında normal abdestimizi alıyoruz ve hangi niyet için okuyacaksak niyetimizi kalbimizde tutarak

öncelikle sayısı önemli değil salavat getiriyoruz ve tövbe istiğfar ediyoruz ve daha sonrasında 1 bardak suya 7 defa yasin suresi okuyoruz yalnız burada dikkat etmemiz gereken yasin suresinde 7 defa mübin ismi geçiyor her mübin kelimesinden sonra bardağa bir defa üflüyoruz. Okuma adedimiz tamamlandıktan sonra niyetimiz her ne ise rabbimden istiyoruz. Suyu 7 gun boyunca 7 yudum içecek şekilde çoğatarak uyguluyoruz.

Kadir SURESİ uygulama terkibi

Öncelikle gusül abdesti alıyor ve daha sonrasında normal abdestimizi alıyoruz ve hangi niyet için okuyacaksak niyetimizi kalbimizde tutarak öncelikle sayısı önemli değil salavat getiriyoruz ve tövbe istiğfar ediyoruz ve daha sonrasında 1 bardak suya 1 tespih adetince ( 99 ) defa kadir suresini okuyoruz bitirdikten sonrasında niyetimizi belirterek rabbimden hayırlısı ile olmasını istiyoruz. Suyu 11 gün boyunca 1 yudum içecek şekilde çoğaltmalı ve 11 gün içmeliyiz .Kadir suresi her turlu niyet için okunabilir. Çok tesirlidir.

Tesirlidualar